OVER CODES EN VERZENDING

VERZENDEN
Uw pakje wordt aangetekend en traceerbaar verzonden! 
BE €4,95 NL-FR-DE€5,95
Gratis verzending binnen België vanaf €75,00. Dit is €75,00 inclusief korting. 
Bijvoorbeeld: tijdens een koopjesactie heb je €80 gekocht, maar de korting is er nog niet af. Met de korting eraf is het totaalbedrag nog  €55, dan blijven de verzendkosten. De verzendkosten vervallen dus altijd VANAF €75,00.

AFHALEN
Woont u op een boogscheut van de winkel? 
Gebruik dan de code 'AFHAAL'  bij het afrekenen.
 

WORKSHOP
Schreef u in voor een workshop onder €75?
Gebruik dan de code 'WORKSHOP' bij het afrekenen.

MEERDERE CODES

De webshop laat maar 1 code tegelijk toe. 
Bijvoorbeeld: Je hebt een cadeaucode en een bestelling van €30,00, je wilt deze bestelling afhalen in de winkel. Onder de €75 rekent de webshop automatisch verzendkosten. Wat kan je dan doen? Wil je bv. een cadeaucode gebruiken en je pakje afhalen, dan raden wij aan je cadeaucode eerst te gebruiken. Noteer bij de opmerkingen dat je komt afhalen.
De verzendkosten retouren we dan aan de kassa wanneer je komt afhalen. Bij twijfel kan je altijd een mailtje sturen naar info@hetmachien.be

OVER INSCHRIJVEN VOOR WORKSHOPS

Wij voorzien doorgaans 6 plaatsen voor onze workshops.
We raden aan om voor de inschrijving goed je agenda te checken alvorens in te schrijven. 
Bij annulatie van workshops of workshopreeksen rekenen wij €15 administratiekosten aan. Bij annuleren van minder dan 14 kalenderdagen maar meer dan 7 kalenderdagen voor het startmoment van de workshop(reeks), dan wordt 50% van het lesgeld aangerekend. Bij annulatie binnen de 7 kalenderdagen voor de aanvang van de workshop, zal het volledige lesgeld aangerekend worden.  Dit verzakingsrecht geldt niet voor zakelijke klanten.

 

 

© 2013 - 2018 Stoffendepot Het Machien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel