OVER CODES EN VERZENDING

VERZENDEN
Uw pakje wordt aangetekend en traceerbaar verzonden! 
BE €4,95 NL-FR-DE€5,95
Gratis verzending binnen België vanaf €50,00. Dit is €50,00 inclusief korting. 
Bijvoorbeeld: tijdens een koopjesactie heb je €60gekocht, maar de korting is er nog niet af. Met de korting eraf is het totaalbedrag nog  €45, dan blijven de verzendkosten. De verzendkosten vervallen dus altijd VANAF €50,00.

AFHALEN
Woont u op een boogscheut van de winkel? 
Gebruik dan de code 'AFHAAL'  bij het afrekenen.
 

WORKSHOP
Schreef u in voor een workshop onder €50?
Gebruik dan de code 'WORKSHOP' bij het afrekenen.

MEERDERE CODES

De webshop laat maar 1 code tegelijk toe. 
Bijvoorbeeld: Je hebt een cadeaucode en een bestelling van €30,00, je wilt deze bestelling afhalen in de winkel. Onder de €75 rekent de webshop automatisch verzendkosten. Wat kan je dan doen? Wil je bv. een cadeaucode gebruiken en je pakje afhalen, dan raden wij aan je cadeaucode eerst te gebruiken. Noteer bij de opmerkingen dat je komt afhalen.
De verzendkosten retouren we dan aan de kassa wanneer je komt afhalen. Bij twijfel kan je altijd een mailtje sturen naar info@hetmachien.be

OVER ( INSCHRIJVEN VOOR ) WORKSHOPS

Wij voorzien doorgaans 6 plaatsen voor onze workshops. Het vereiste ervaringsniveau wordt aangegeven bij de workshops. Bij sommige workshops wordt er gevraagd om op voorhand zaken voor te bereiden om de workshoptijd efficiënt te kunnen gebruiken, gelieve hier rekening mee te houden.
We raden aan om voor de inschrijving goed je agenda te checken alvorens in te schrijven. 
Bij (gedeeltelijke) annulatie van workshops of workshopreeksen (om welke reden dan ook) rekenen wij €15 administratiekosten aan. Bij annuleren van minder dan 14 kalenderdagen maar meer dan 7 kalenderdagen voor het startmoment van de workshop(reeks), dan wordt 50% van het lesgeld aangerekend. Bij annulatie binnen de 7 kalenderdagen voor de aanvang van de workshop, zal het volledige lesgeld aangerekend worden.  Dit verzakingsrecht geldt niet voor zakelijke klanten.

OVER RETOUCHES ENZO

Wij leveren professioneel retouchewerk, ook de moeilijkere gevallen. Heb je een favorietje jurk met een hoek af, of wilt de rits in je jas niet meer mee, ... spring dan gerust eens binnen! Wij bekijken samen wat er mogelijk is en wat de te verwachten kosten zijn. Voor de meestvoorkomende retouches hanteren wij een standaardprijs, voor speciale gevallen of ernstige beschadigingen kunnen wij je een richtprijs geven.  Wij vinden het wel fijn om met propere kleren te werken, dus in sommige gevallen is het echt nodig om de kledij eerst even te wassen. 

Wanneer kan ik mijn retouches ophalen?
Doorgaans is het herstelwerk op een weekje klaar, maar  soms kan de wachttijd oplopen. Dat kan verschillende oorzaken hebben: bv. tijdens soldenperioden kan het drukker zijn in de winkel/ webshop, bij de eerste winterprikjes krijgen we steevast een toevloed aan kapotte jasritsen binnen, in het voorjaar zijn er veel trouwers en communicanten, of we krijgen grote zakken met herstellingen binnen.  Omdat we kwaliteit belangrijk vinden, willen we elke herstelling met evenveel liefde in orde maken. Van zodra je herstelling klaar is, bellen we je op en kan je deze komen ophalen. 

 

 

© 2013 - 2018 Stoffendepot Het Machien | sitemap | rss