Volgens het Europese verzakingsrecht heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of het sluiten van de dienstenovereenkomst. De artikelen moeten ongebruikt en onbewerkt en in de originele verpakking teruggestuurd worden binnen de 14 dagen na de levering. De verzendingskosten en verzendingsrisico’s zijn steeds ten laste van de klant, dit geldt ook in geval van omruiling. Contacteer ons voor verzendinstructies. Laat ons altijd op voorhand weten dat u van plan bent een item te retourneren. Dat kan via info@hetmachien.be. Gebruik daarbij uw ordernummer.

Retourneren kan naar: 
Stoffendepot Het Machien
Oude Godstraat 11
2220 Heist-op-den-Berg


Zodra uw zending is ontvangen en geïnspecteerd, zullen wij u een e-mail sturen met de melding dat wij uw geretourneerde artikel ontvangen hebben. Wij zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw teruggave. Als die wordt goedgekeurd, dan zal uw terugbetaling (exclusief verzendkosten) binnen de week worden verwerkt en terugbetaling gebeuren via het betalingsplatform waar u zelf mee hebt betaald.


Het verzakingsrecht is niet van toepassing op afgeknipte stoffen met korting of onderhevig aan acties, stoffen die reeds door de klant werden behandeld op eender welke wijze en workshops. Bij annulatie van workshops of workshopreeksen rekenen wij €15 administratiekosten aan. Bij annuleren van minder dan 14 kalenderdagen maar meer dan 7 kalenderdagen voor het startmoment van de workshop(reeks), dan wordt 50% van het lesgeld aangerekend. Bij annulatie binnen de 7 kalenderdagen voor de aanvang van de workshop, zal het volledige lesgeld aangerekend worden.  Dit verzakingsrecht geldt niet voor zakelijke klanten.

 

 

© 2013 - 2018 Stoffendepot Het Machien | sitemap | rss