Verzenden

Wij versturen onze pakjes met Bpost als aangetekend pakket. Uw verzending is niet standaard verzekerd, maar wel traceerbaar. BVBA Het Machien  kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies en/of beschadiging

Pakketjes naar België worden gratis verzonden vanaf €75,00.
Verzendkosten voor België bedragen €4,95.
Pakketjes naar Nederland, Duitsland en Frankrijk worden gratis verzonden vanaf €100,00.
Verzendkosten naar de buurlanden bedragen €5,95.

Voor bestemmingen die niet in de lijst staan,  gelieve contact op te nemen met ons via info@hetmachien.be.
OPGELET: de verzendetiketten worden aangemaakt op basis van de door U ingevulde gegevens. Indien pakketten terug bij ons terecht komen en deze opnieuw moeten verzonden worden wegens foutief ingevulde gegevens, worden er verzend- en verwerkingskosten aangerekend van € 6,00.

Betalen

U kan uw bestelling op verschillende betalen met Bancontact of Paypal. U geeft uw voorkeur voor de betaalwijze aan tijdens het afronden van uw bestelling. Van zodra  de betaling bij ons is aangekomen, maken wij uw pakket klaar en wordt uw order verzonden binnen de 5 werkdagen, tenzij er een stockbreuk of overmacht plaatsvindt. In dat geval contacteren wij u telefonisch.

Is mijn bestelling in orde?

U krijgt, als uw bestelling is afgerond, ALTIJD automatisch een mailtje. Mocht u niet zeker zijn dat dit gebeurde, neem dan contact met ons op : info@hetmachien.be .

 

 


 

© 2013 - 2018 Stoffendepot Het Machien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel