Verzenden

Wij versturen onze pakjes met Bpost als aangetekend pakket. Uw verzending is niet standaard verzekerd, maar wel traceerbaar. BVBA Het Machien  kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies en/of beschadiging

Pakketjes naar België en Nederland worden gratis verzonden vanaf €50,00.
Verzendkosten voor België bedragen €4,95.
Pakketjes naar Duitsland en Frankrijk worden gratis verzonden vanaf €100,00.
Verzendkosten naar de buurlanden bedragen €5,95.

Voor bestemmingen die niet in de lijst staan,  gelieve contact op te nemen met ons via info@hetmachien.be.
OPGELET: de verzendetiketten worden aangemaakt op basis van de door U ingevulde gegevens. Indien pakketten terug bij ons terecht komen en deze opnieuw moeten verzonden worden wegens foutief ingevulde gegevens, worden er verzend- en verwerkingskosten aangerekend van € 6,00.

Betalen

U kan uw bestelling op verschillende betalen via overschrijving,  Bancontact, Ideal of Paypal. Betalingen via overschrijving,  Bancontact en Ideal zijn GRATIS, voor Paypal worden transactiekosten (€0,20+3%) gerekend. U geeft uw voorkeur voor de betaalwijze aan tijdens het afronden van uw bestelling. Van zodra  de betaling bij ons is aangekomen, maken wij uw pakket klaar en wordt uw order verzonden binnen de 5 werkdagen, tenzij er een stockbreuk of overmacht plaatsvindt. In dat geval contacteren wij u telefonisch.

Ingeval van niet-betaling worden rappelkosten in rekening gebracht van vanaf €5/ rappel. Rappels worden verstuurd via mail en in een volgende stap met een aangetekende brief. Voor rappels die per aangetekende zending worden verstuurd wordt €15 in rekening gebracht.

Is mijn bestelling in orde?

U krijgt, als uw bestelling is afgerond, ALTIJD automatisch een mailtje. Mocht u niet zeker zijn dat dit gebeurde, neem dan contact met ons op : info@hetmachien.be .

 

 


 

© 2013 - 2018 Stoffendepot Het Machien | sitemap | rss