Laatste plaatskes!

Vorige Artikel 7 van 9 Volgende

Blanche Barrel Bag WO 11/04 DAG

€ 65,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

We organiseren de workshop de Blanche Barrel Bag van Swoon Patterns. We starten om 10u en eindigen rond 18u.
Dit is een heel leuk patroon waarmee je kan variëren en toevoegen. Je leert ook een heel aantal handige tips en tricks om te werken met imitatieleder en meerdere lagen.

Ervaring:  niet geschikt voor beginners, het patroon moet op voorhand geknipt en verstevigd worden. Voor wie het patroon nog niet zelf heeft dit kan in pdf aanschaffen via Swoon Patterns of op voorhand bij ons komen overtekenen op afspraak.

Prijs: €65 incl. gebruik machines, koffie/ thee/ water, vegetarische lunch , Nederlandstalige handleiding (met inches omgezet naar cm) die we voor je uitwerkten.. Wie wil, mag gerust zijn eigen machine meebrengen.

Praktisch: om de workshoptijd efficiënt te gebruiken moet de stof** en versteviging op voorhand geknipt worden. Wie meer tijd nodig heeft om af te werken, kan hier een extra lesmoment voor afspreken.

Zelf meebrengen:

  • patroonpapier, spelden, stof-en papierschaar, potlood, kleermakerskrijt of ander markeringsmateriaal, ... kortom je eigen klein gerief.
  • wonderclips* 
  • wondertape*
  • washi of andere papiertape.*
  • Wie dat wil, mag uiteraard de eigen naaimachine meebrengen.  Stof en fournituren worden aangekocht in de dagen/ weken voor de workshop met 10% korting. 

Waar en wanneer?

In het atelier boven de winkel van 10u-17u45 - Om 19u start de volgende workshop in het atelier, het Blanche ateliermoment wordt ten laatste afgesloten om 18u stipt.

Belangrijke info!

**Wij bieden de workshops als service voor onze klanten, wij aanvaarden geen stoffen van andere winkels. Geen korting patronen en reeds afgeprijsde stoffen.

Goeie afspraken maken goede vrienden. Door in te schrijven voor onze workshops verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden.Waar en wanneer?

© 2013 - 2018 Stoffendepot Het Machien | sitemap | rss