VOLZET!

Vorige Artikel 10 van 11 Volgende

Workshop TIPITENT DINSDAG 3 APRIL 10u-13u

Wat gaan we doen?

We maken een tipitent! Stem ze af op je interieur, of de kinderkamer of de de speelruimte in de kinderopvang. Elk vlak een andere kleur, of alles in één geheel. Dat kies je volledig zelf :)

De tent is makkelijk van de stokken te halen, zodat je deze kan wassen. Opbergen doe je ook makkelijk, neem gewoon de stokken onderaan bij elkaar en zet ze in een hoekje.  


Ervaringsniveau:  Geschikt voor beginners  (niet voor absolute leken). Om de workshoptijd en -ruimte efficiënt te gebruiken, moet het patroon op voorhand geknipt worden. Je kan hiervoor met ons afspreken om even langs te komen op een moment dat voor je past.  Heb je hieromtrent vragen, bv. als je verder weg woont, stuur ons gerust een mailtje op info@hetmachien.be .

Prijs: €35 incl. gebruik machines, koffie/ thee/ water en snackjes. Wie wil, mag gerust zijn eigen machine meebrengen.
Zelf meebrengen:

  • Spelden, stof-en papierschaar, patroonpapier,potlood, kleermakerskrijt of ander markeringsmateriaal, ... kortom je eigen klein gerief.
  • Wie dat wil, mag uiteraard de eigen naaimachine meebrengen.  Stof en fournituren worden  hier aangekocht met 10% korting. 

Waar en wanneer?

In het atelier boven de winkel van 10u-13u (max. uitloop tot 13u30)

Belangrijke info!

**Wij bieden de workshops als service voor onze klanten, wij aanvaarden geen stoffen van andere winkels. Geen korting patronen en reeds afgeprijsde stoffen.

Goeie afspraken maken goede vrienden. Door in te schrijven voor onze workshops verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden.

© 2013 - 2018 Stoffendepot Het Machien | sitemap | rss