Vorige Artikel 2 van 4 Volgende

Workshop flodderbroek kids (Lulu LMV) of dames: 6+8 juni 2XAV

€ 60,00 (inclusief 21% BTW)

Wat gaan we doen?

In deze tweedelige workshop maken we een losse broek in viscose of andere soepelvallende stof, de zgn. flodderbroek.  Je kan kiezen voor een kinder- of een damesversie.

De eerste avond wordt het patroon getekend en eventueel aangepast, de stof wordt voorbereid en geknipt. Wij vragen om de stof op voorhand te komen kiezen, kwestie van om de workshoptijd efficiënt te gebruiken.

De les wordt gegeven door Carla, leerkracht mode en creatieve wervelwind.

Doelgroep: Geoefende beginners, mensen die eens voor zichzelf willen naaien, niet geschikt voor absolute leken of naaisters met zeer beperkte ervaring.

Prijs: €60-  inclusief gebruik van de machines tijdens de workshop, overgenomen patroon, drank en versnaperingen. Stof en fournituren worden aangekocht tijdens de workshop met 10% korting. *
Zelf meebrengen: notitieboekje en schrijfgerief, patroonpapier, spelden, stof-en papierschaar, potlood, kleermakerskrijt of ander markeringsmateriaal, ... kortom je eigen klein gerief. Wie dat wil, mag uiteraard de eigen naaimachine meebrengen.

Waar en wanneer?

Dinsdag en donderdagavond 6+8 juni van 19u-22u in ons atelier boven de winkel. De winkel is open vanaf 18u45, zodat we zeker om 19u kunnen starten met de groep.

*Goeie afspraken maken goede vrienden. Wij bieden onze workshops aan als extra service naar de klant toe en steken hier veel liefde, tijd en energie in om telkens nieuwe onderwerpen uit te werken. Om deze reden aanvaarden wij geen stoffen van andere stoffenwinkels in onze workshops. Door in te schrijven voor onze workshops verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden.

© 2013 - 2017 Stoffendepot Het Machien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel