Vorige Artikel 1 van 1 Volgende

Workshop jurk: Flo, Lora of Elisa 13/06 AV+17/06 DAG

€ 75,00 (inclusief 21% BTW)

Wat gaan we doen?

In deze tweedelige workshop kan je kiezen tussen drie jurkjes: De Lora, De Elisa en de nieuwe Flo.  Deze keuze geef je aan naast het artikel.

De Lora dress is een elegante jurk met enkele plooitjes en twee zakken. Standaard is deze jurk met driekwartmouwen.

De Elisajurk is een soepele wikkeljurk met een mooie halsopening.

En voor die zwoele zomeravonden kan je nu ook kiezen voor de Flo-jurk:  een mooi lijfje met verstelbare spaghettibandjes en een mooi geplooid rokdeel.  Ook in de Flo-jurk kan je steekzakken innaaien.

De eerste avond wordt het patroon getekend en eventueel aangepast, de stof wordt voorbereid en geknipt. Wij vragen om de stof op voorhand te komen kiezen, dat scheelt nl. kostbare workshoptijd.
Op zaterdag werk je het geheel af. Tijdens de dagsessie wordt er een licht lunch voorzien.

De les wordt gegeven door Carla, leerkracht mode en creatieve wervelwind.

Doelgroep: Geoefende beginners, mensen die eens voor zichzelf willen naaien, niet geschikt voor absolute leken of naaisters met zeer beperkte ervaring.

Prijs: €75-  inclusief gebruik van de machines tijdens de workshop, overgenomen patroon, drank en versnaperingen. Stof en fournituren worden aangekocht tijdens de workshop met 10% korting. *
Zelf meebrengen: notitieboekje en schrijfgerief, patroonpapier, spelden, stof-en papierschaar, potlood, kleermakerskrijt of ander markeringsmateriaal, ... kortom je eigen klein gerief. Wie dat wil, mag uiteraard de eigen naaimachine meebrengen.

Waar en wanneer?

Dinsdagavond 13/06 van 19u tot 22u00  en Zaterdag 17/06 van 10u-17u in ons atelier boven de winkel.

*Goeie afspraken maken goede vrienden. Wij bieden onze workshops aan als extra service naar de klant toe en steken hier veel liefde, tijd en energie in om telkens nieuwe onderwerpen uit te werken. Om deze reden aanvaarden wij geen stoffen van andere stoffenwinkels in onze workshops. Door in te schrijven voor onze workshops verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden.

© 2013 - 2017 Stoffendepot Het Machien | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel